Nicky van der Kuyp

Nicky verzorgt zelf optreden door middel van een muziekband.


Nicky en Filippo

Nicky verzorgt al jaren samen met gitarist Filippo optredens bij restaurants en standtenten. Tevens zijn ze een veelgevraagd duo voor bruiloften om zo jouw ceremonie net dat beetje meer te geven.


Nicky en Jasper

Nicky en Jasper kennen elkaar vanuit hun opleiding en hebben samen diversen mooie projecten opgezet. Tevens verzorgen ze sinds 2014 diverse gethematiseerde Dinner Shows bij Van der Valk’s Avifauna.


Nicky met band

In diverse samenstellingen verzorgt Nicky optredens. Samenstellingen met een voltallige band (gitarist, drummer, pianist), maar zelfs ook uitgebreid met saxofonist en bassist. Er zijn talloze mogelijkheden om de band samen te stellen zoals gewenst.


Sugarlips

Sandra Meyer, Nicky van der Kuyp en Desiree Surie, drie ervaren zangeressen met ieder haar eigen verhaal en unieke stemgeluid. Al van jongs of aan hebben zij ieder afzonderlijk op vele nationale maar ook internationale podia gestaan. Hun grote passie voor zingen en entertainen  heeft hun bij elkaar gebracht. Entertainment zit in hun bloed. Succes gegarandeerd! Dans en zing mee met vele herkenbare hits in een eigentijds Sugar Lips’ jasje.